Eva Miquel

@ Pintura

Barcelona, 1970 — evamiquel.com — @evamiquel8

 

SOBRE L’AUTORA

Llicenciada en Belles Arts per la UB.
Les seves propostes es concreten en aquesta etapa de maduresa a través del dibuix, sense desvincular.se de la fotografia i el vídeo que també han estat llenguatges explorats a la seva carrera.
La mirada inquietant de l’autora, presenta històries en blanc i nege a partir de les quals convida al públic a construir el seu propi relat. Paisatges plens de dramatisme i emoció, on tot pot succeir. L’obra és el resultat d’un procés  alquimista tant tècnic com conceptual. El fil conductor de les seves obres no és cap altre que la mirada poètica. Qualsevol de nosaltres podria ser un dels personatges dels seus paisatges.

 

SOBRE LA PEÇA

“Caminos para la introspección II”

Llapis de grafit, reproducció fotogràfica sobre lona, Ed.5

150 x 150 cm

En aquesta sèrie, una mirada  subjectiva ubica a l’espectador dins del paisatge, situant-lo a la seva pròpia experiència i posicionant-lo com a protagonista del moment.

Pasejos de pi, olivera, matoll, romaní, farigola, fonoll, pols i pedra seca, aconsegueixen desdoblar la nostra consciència. Una, inspecciona per dins, observa i investiga en un viatge interior de sensació no terrenal, mentre l’altra, es mimetitza amb el paisatge reconegut que li embriaga i li omple. Les dues a la vegada, en el precís moment, ens evoquen a una estranya simbiosi entre l’ésser i el paisatge, així comprenem que estem en un camí a la introspecció.

 

Obra cedida per Galeria Palmadotze.
palmadotze.com
@palmadotze