Alçat

@ Enlaire Vins

ENLAIRE VINS | CELLER DE COSTERS
Enlaire Vins és nou projecte en un petit celler del Penedès. Rodejat de vinyes velles en costers, i treballant en agricultura ecològica i amb aplicacions de biodinàmica, produïm vins tranquils i escumosos de varietats autòctones. El nostre principal objectiu és elaborar vins d’expressió, sincers i de qualitat, amb mínima intervenció per a que es puguin expressar al màxim.
Les nostres vinyes estan plantades en petites feixes i s’enlairen fins a 380 metres d’altitud. Busquem produccions baixes de raïm i realitzem la verema manual quan cada varietat està al seu punt òptim de maduració.
Vinifiquem el raïm a la masia Cal Gori, on vivim, una masia del S.XVII situada al bell mig de la finca. Recuperant un petit celler amb molts anys d’història, posem les condicions per a què el raïm es transformi en vi observant i respectant tot el procés.
Ens agrada poder ser en totes les fases, des de la vinya fins a l’embotellat final, per això fem produccions molt limitades. El treball conscient amb varietats autòctones i agricultura ecològica i biodinàmica, permet sentir-nos part d’un ecosistema en equilibri.